Aloe Vera är en liljeväxt som innehåller 75 kända näringsämnen och är en unik näringscocktail av vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror. Dessutom innehåller Aloe Vera saponiner, naturliga tvålämnen, som löser upp och avlägsnar slaggprodukter. Aloe Vera plantorna är ekologiskt odlade och Aloe Vera gelen är behandlad med en patenterad stabiliseringsmetod som bevarar dess unika egenskaper. Produkterna är inte testade på djur.

Aloe Vera Gel (1 liter)
Nära nog helt ren gel från nyskördad Aloe Vera-planta. Innehåller vitaminer, aminosyror, antioxidanter, mineraler och folsyra. I flera århundraden har Aloe Vera använts inom hälsovård av människor runt om i världen.

 

 

 

 

Aloe Berry Nectar (1 liter)
Alla goda egenskaper som i Aloe Vera Gel och med tillsatt tranbärs- och äpplejuice som ger en fruktigare smak, samt extra tillskott av C-vitamin.

 

 

 

 

Aloe Bits n' Peaches (1 liter)
En annan unik produkt framtagen av Forever Living. 100 % stabiliserad Aloe Vera Gel med bitar av Aloe Vera och smak av solmogna persikor. Barnen kommer att älska denna naturliga smaksensation.

 

 

 

 

Forever Bright Toothgel (130 g)
En utomordentligt god rengörande tandkräm som innehåller både Aloe Vera och bipropolis.

 

 

 

 

Aloe Vera Gelly (118 ml)
Ren stabiliserad Aloe Vera Gel i form av en gel. Det närmaste du kan komma att applicera ett Aloe Vera-blad direkt på huden.

 

 

 

 

Aloe Propolis Creme (113 g)
En unik produkt av Aloe Vera Gel och bipropolis (produceras av bina för att hålla sina kupor sterila och skyddade mot bakterier) samt kamomill och vallört.

 

 

 

 

Aloe Lips (4,25 g)
Tillsammans med Aloe Verans uppmjukande egenskaper samt jojobaolja och bivax är detta läppbalsam idealisk för dina läppar.

 

 

 

 

Aloe Heat Lotion (118 ml)
Gjord på Aloe Vera och eukalyptusolja som ger en värmande, uppmjukande, lugnande och muskelavslappnande verkan. Vilket gör den till en utmärkt massagelotion.