Ansiktszonterapi
Ansiktsbehandlingen med både terapeutiska och skönhetsmässiga effekter. Det är en reflexologisk, terapeutisk metod där målet är att bearbeta grunden till kroppens fysiska, kemiska psykiska obalanser och felfunktioner. Samtidigt får huden en uppstramning som är bra mot rynkor, akne och ojämnheter. Behandlingen består av tryck och massage på olika punkter och zoner i ansiktet, som är mycket avslappnande.

Zonterapi
Terapeutiska behandlingar genom tryck och massage på punkter och zoner på fötterna och underben. Bra mot de flesta åkommor som t ex magkatarr, stress, tinnitus, barnlöshet, tennisarm, reumatism m.m.

Strykningsterapi
Terapeutiska behandlingar genom tryck och massage på zoner på fötterna samt strykningar efter meridianerna på underbenet. Bra mot åderbråck, svullna fötter och ben, högt blodtryck m.m.

Klangterapi
Jag använder en klangskål som kan förbättra din hälsa genom avslappning.

Ortobionomi
Mjuk kiropraktik. Bra mot led- och muskelvärk, förvridna tår samt fotknölar. Enstaka moment kan ingå i zonterapi eller strykningsterapi.

Klassisk massage
Behandlande och avslappnande massage på stol eller bänk. Bra mot stela leder, muskler och stressade själar.

Aromterapimassage
Aromamassage är en mjuk och samtidigt djupgående helkroppsmassage där eteriska oljor förstärker effekten.

Energimassage/friskvårdsmassage
Stimulerar meridiansystemet genom tryck av fingrar och handlov på akupunkturpunkter. Massagen är bra mot stress, trötthet, huvudvärk, stela axlar och nacke.

Resonansbehandling
Enkla mekaniska vågrörelser som utförs med händerna och fingrarna. Vågrörelserna är så små att de kan ta sig genom alla typer av vävnadsstruktur såsom muskler, bindväv, organ och leder.
Obs! Från och med november 2006.